Ulaganjem u znanje lakše kroz krizu i izazove novog doba

Ulaganjem u znanje lakše kroz krizu i izazove novog doba

E-learning (online učenje) u 10 modula dostupan za Vas

E-learning ili online učenje u 10 modula pod nazivom „Ciklus vještina zaposlenika 21. stoljeća“ u izdanju i obradi tvrtke Avus d.o.o. dostupan je za korištenje. Kreiran je za sve koji žele neovisno o krizi, neizvjesnosti, pandemiji i dalje kontinuirano učiti, stjecati nova znanja, usavršavati se, rasti i ostvarivati konkurentsku prednost na tržištu.

Stručna znanja i vještine, opće poznate kao hard skills, koje su nam potrebne u izvršavanju naših poslova i zadataka samo su dio potrebnih znanja i vještina za uspjeh na našim radnim mjestima.

Meke vještine, opće poznate kao soft skills su nam, bez obzira na našu poziciju u organizaciji ili na našu branšu, važne u izgradnji i održavanju međuljudskih odnosa, nošenju s izazovima, kreativnosti, prilagodbi promjenama i slično. Generalno omogućavaju nam učinkovitu suradnju s drugima.

Ulaganje vremena u izgradnju mekih vještina pomaže nam u većoj učinkovitosti i produktivnosti u poslu, doprinosi skladnijim odnosima, a posredno sreći i zadovoljstvu na radnom mjestu, ali i u privatnom životu.

Od sada učiti možete s mjesta i u vremenu koje Vama odgovara te jačati svoje kompetencije. Sretno.

Saznajte više…

Za više informacija

 

 

Odgovori