Mnogi zaposlenici danas žele stjecati nova znanja i razvijati svoje vještine. Ponekad je to moguće u samoj tvrtki, ponekad na otvorenim seminarima koji se nude na tržištu, ali najčešće se sve to odvija za vrijeme radnog vremena.

Što ako zaposlenici tada nisu u mogućnosti?

On-line individualni skype treninzi i coaching omogućavaju upravo to. Iz udobnosti vašeg doma ili ureda prema unaprijed i zajednički dogovorenom terminu u interaktivnom radu s trenerom, predavačem / coachem možete opušteno i u diskreciji stjecati nova znanja i vještine dinamikom koja vam najbolje odgovara. Teme skype treninga mogu biti sve navedene ili pak sudionik i trener zajedno kreiraju paket prilagođen specifičnim potrebama sudionika, mogućem vremenu učenja i sl.

  1. osobni coaching – ukoliko se svakodnevno pitate kako riješiti neki osobni ili obiteljski problem ili izazov, kako pronaći bolje radno mjesto, riješiti neke nedoumice s prijateljima kroz osobni coaching pronaći ćete sami rješenje
  2. poslovni coaching – svakog dana se poslovanje mijenja, radite u sve složenijim uvjetima, od vas se sve više očekuje, trudite se, nastojite biti maksimalno učinkoviti, a napreduju vaše kolege ili pak vidite da dosadašnja znanja i vještine više nisu dovoljne kako bi se mogli uhvatiti ukoštac s poslovnim izazovima ili pak ste uvijek znali sve odgovore i riješiti sve izazove i vaš nadređeni, ali i vaše kolege to i dalje očekuju od vas – kroz poslovni coaching iz udobnosti vašeg doma u vremenu kad vam odgovara stječete danas najvažnije poslovne kompetencije koje vam omogućavaju konkurentsku prednost na turbulentnom tržištu rada
  3. coaching za menadžere – stručni ste i pouzdani i tvrtka povjerenje u vas iskazuje vašom menadžerskom ulogom, i iako mislite da nakon godina rada već sve znate opet vas iznenade…Današnji i budući menadžeri ne prestaju učiti, kako stručna znanja potrebna za posao, tako i menadžerska znanja o vođenju ljudi. Voditi ljude pred dvadeset godina, ali i pred samo nekoliko godina potpuno je drukčije nego danas, a mnogo drukčije nego će to biti 2020. Znate i sami da je voditi ljude jedan je od najvećih izazova svakog menadžera: kako da svi budu zadovoljni, kako da svi budu motivirani, kako da svi imaju maksimalni učinak, kako da bolje komuniciraju i manje ulaze u konflikte, kako da uvijek ne radimo sve u posljednji tren, kako da uspijem barem malo smanjiti otpor kad trebamo uvesti nešto novo – odgovore na ta, ali i mnoga druga pitanja možete dobiti kroz individualni coaching za menadžere.
  4. Master in Mind – kako prepoznati govore li vam sugovornici istinu ili skrivaju nešto od vas, što trebamo znati o različitim kulturama, što kad nam dolaze poslovni partneri iz inozemstva ili pak mi putujemo?