Uvod

Konflikti su prirodna ljudska aktivnost koja se javlja kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Čak je zabrinjavajuće ne dogode li se povremeno konflikti u tvrtki. Sami konflikti mogu biti negativni, destruktivni ili pak pozitivni, konstruktivni. Upravo ove druge svaka tvrtka želi imati i kroz njihovo prepoznavanje, rješavanje i upravljanje izvući zaključke i unaprjeđivati se.

Konflikti nastaju zbog sve veće složenosti kako same organizacije u tvrtkama tako i promjena u okruženju. Menadžeri često više od četvrtine svog radnog vremena troše na razne konfliktne situacije u kojima se nalaze njihovi zaposlenici ili čak i oni sami.

Upravljanje konfliktima je proces u kojem se nastoje umanjiti negativni, a pojačati pozitivni učinci konflikta i tako potaknuti sudionike i tvrtku na iskustveno, organizacijsko učenje i posredno povećanje učinkovitosti.

Nazivi tema

  • Konstruktivno rješavanje konflikata

Cijena

Ovisi o trajanju edukacije, broju sudionika, mjestu održavanja i dogovara se individualno s Naručiteljem.

Način izvođenja i trajanje

  • Način izvođenja i trajanje svih edukacija može se individualno dogovarati s Naručiteljem poštujući potrebe posla, mogućnost sudjelovanja, broj sudionika i dr.
  • Trajanje je moguće od nekoliko školskih sati pa do nekoliko dana za jednu temu, ovisno o predznanju, potrebama grupe i dr.
  • Edukacije se mogu kreirati kao individualne, za nekoliko sudionika, za grupu sudionika kao i za cijelu tvrtku.

Više informacija…

Obratite nam se s povjerenjem

Rado ćemo Vam pružiti više informacija ili poslati ponudu.