Radim kao recepcioner i biti asertivan i samopouzdan je jako bitno ako ne i najbitnije za naš posao. Tako da sam se odlučila uzeti i ovaj modul. Malo je reći da sam zadovoljna ovim tečajem. Dao mi je puno znanja i toliko smjernica za daljnje napredovanje kako u poslovnom tako i u osobnom životu. Osvijestila sam i svoj način komunikacije koji je nažalost ispao pasivno agresivan, ali sada imam priliku na tome raditi. Modul nije samo o asertivnosti i samopouzdanju, već i o ciljevima, kako postaviti i ostvariti iste, o emocijama, stvaranju dobrog prvog dojma, itd… Ovaj tečaj bih preporučila svima, i samopouzdanima i onim drugima. I samo još nešto, na prošlom radnom mjestu radila sam s dva jednako sposobna muškarca, samopouzdanim i onim kojemu je falilo samopouzdanja. Ovaj drugi je čak imao puno veće obrazovanje od prvog. Ali, pogodite koji je od njih napredovao brzinom svjetlosti – ovaj samopouzdan naravno . Uložite u sebe, to je uvijek najbolje ulaganje.

Modul “Asertivnost i samopouzdanje”, Aleksandra Hrvatin

Nova metoda učenja putem Interneta koja kombinira audio prezentaciju, PDF materijale i upitnik na kraju modula predstavlja pravu inovaciju u edukaciji. Posebno me oduševljava mogućnost slušanja audio sadržaja dok sam u vožnji, što mi omogućava da efikasno koristim slobodno vrijeme. Sve pohvale za ovaj pristup učenju koji je praktičan, pristupačan i efikasan.

Moduli “Upravljanje stresom”, “Razvoj i motivacija tima”, “Upravljanje zaposlenicima”, “Postavljanje ciljeva i obavljanje poslova”, “Upravljanje vremenom”, Iva Ištvanović

Kroz modul Vođenje zaposlenika stekao sam potrebna znanja i tehnike koje mi sada omogućuju da budem još uspješniji. Asjin individualni pristup mojim specifičnim problemima omogućio mi je da napredujem i više nego sam očekivao. Svakome tko želi na pravi način voditi svoje zaposlenike, preporučujem ovaj modul.

Modul “Upravljanje zaposlenicima”, Siniša Kovačić

Moduli vezani za “soft skills” nisu samo puka predavanja, koja se odslušaju i zaborave ili se na kraju ne zna što s tim. Ovako koncipirani moduli zahtijevaju i aktivno sudjelovanje – promišljanje o svakoj rečenici, a nude i konkretne primjere, savjete primjenjive odmah. Za preporučiti.

5 e-learning modula, Jasminka