Uvod

Utjecaj promjena na suvremeno poslovanje je zaista velik. Promjena je stvarnost današnjeg poslovnog i privatnog života.

Neovisno na kojem radnom mjestu radili, bilo da smo samo zaposlenici ili ujedno i menadžeri na radnim se mjestima svakodnevno susrećemo s promjenama koje nas često zbunjuju, čine nelagodu, nervozu i izazivaju strah. Otpor koji se javlja potpuno je prirodan.

Kako prihvatiti ili povesti promjenu, kako na afirmativan način otpor pretvoriti u prihvaćanje ili kako razumjeti prednosti određene promjene može se naučiti i tako steći prednost i ostvariti kvalitetnije rezultate.

Upravo nam edukacije pomažu steći znanje o utjecaju promjena na zaposlenike i njihovo obavljanje svakodnevnih aktivnosti, o razlozima otpora i reakcijama na uvođenje promjena kao i dobivanje alata kako promjene prihvatiti ili povesti uz što manje otpora te u što kraćem vremenu omogućiti prijelaz na novi način rada.

Nazivi tema

  • Učinkovito vođenje promjena
  • Učinkovito prihvaćanje promjena
  • Promjena i organizacijska kultura

Cijena

Ovisi o trajanju edukacije, broju sudionika, mjestu održavanja i dogovara se individualno s Naručiteljem.

Način izvođenja i trajanje

  • Način izvođenja i trajanje svih edukacija može se individualno dogovarati s Naručiteljem poštujući potrebe posla, mogućnost sudjelovanja, broj sudionika i dr.
  • Trajanje je moguće od nekoliko školskih sati pa do nekoliko dana za jednu temu, ovisno o predznanju, potrebama grupe i dr.
  • Edukacije se mogu kreirati kao individualne, za nekoliko sudionika, za grupu sudionika kao i za cijelu tvrtku.

Više informacija…

Obratite nam se s povjerenjem

Rado ćemo Vam pružiti više informacija ili poslati ponudu.