Uvod

Bankarstvo, osiguranje i općenito financijski sektor danas karakterizira turbulentnost kao posljedica nedavne globalne krize, a s druge strane sve je šira paleta proizvoda i usluga na tržištu.

Globalizacija koja nam je omogućila veliki broj informacija ujedno nas je njima i zatrpala, prosječan korisnik, upravo radi ogromnih količina informacija teško može sam uvijek saznati koje mu informacije mogu biti korisne, a još važnije koji su izvori pouzdani.

Upravo zato sve veći broj pravnih i privatnih korisnika traže od djelatnika u financijskim institucijama strpljenje, razumijevanje, empatiju, pomoć u pronalasku najboljeg rješenja, rješenja dok je s druge strane konkurencija nemilosrdna, svi se međusobno bore za naklonost kvalitetnih klijenata u cilju ostvarivanja rezultata. Korisnici mogu birati, njihovu lojalnost je sve teže zadržati, traži se viši oblik servisa, traži se oduševljenje uslugom, traži se dodana vrijednost što sve pred zaposlenike stavlja sve veći izazov.

Ciljevi

Ciljevi radionica su steći, osvijestiti, osvježiti, unaprijediti najvažnija znanja, vještine i stavove na području određenih kompetencija djelatnika  za obavljanje učinkovitijeg poslovanja.

Prednost u izvođenju ovih radionica je dugogodišnje bankarsko iskustvo predavačice, spoj predavačkog i trenerskog rada, dobro poznavanje palete proizvoda i usluga u financijskom sektoru.

Prednosti naše tvrtke za bankarstvo, financije i osiguranje

  • Spoj dugogodišnjeg bankarskog iskustva, predavačkog i trenerskog rada
  • 15-ogodišnje iskustvo predavača u poslovnim bankama, od toga 12-ogodišnje iskustvo na menadžerskim pozicijama
  • Dobro poznavanje palete proizvoda i usluga koji se nude u bankarstvu, financijama i osiguranju
  • Uz osnovni posao, dugogodišnje iskustvo u održavanju treninga, edukacija, radionica iz područja prodajnih, pregovaračkih, prezentacijskih vještina kao i vještina vođenja u bankarstvu
  • Održano više od 100 edukacija u bankarstvu, financijama i osiguranju i educirano preko 2000 sudionika

Cijena

Ovisi o trajanju edukacije, broju sudionika, mjestu održavanja i dogovara se individualno s Naručiteljem.

Način i izvođenje treninga

  • Način izvođenja i trajanje svih edukacija može se individualno dogovarati s Naručiteljem poštujući potrebe posla, mogućnost sudjelovanja, broj sudionika i dr.
  • Trajanje je moguće od nekoliko školskih sati pa do nekoliko dana za jednu temu, ovisno o predznanju, potrebama grupe i dr.
  • Edukacije se mogu kreirati kao individualne, za nekoliko sudionika, za grupu sudionika kao i za cijelu tvrtku.

Rado ćemo Vam pružiti više informacija. Obratite nam se s povjerenjem.

Obratite nam se s povjerenjem

Rado ćemo Vam pružiti više informacija ili poslati ponudu.