“Najbolji vođa je onaj kojeg gotovo nismo ni svjesni da postoji. Kad on završi posao, ispuni svoj cilj, ljudi će reći: sami smo to napravili.”
Lao Tzu

Danas su moderne tvrtke sve više svjesne da uspjeh njihova poslovanja uvelike ovisi o načinu na koji menadžeri, voditelji biraju, vode i motiviraju svoje timove kao i kako ti timovi surađuju.

Menadžeri su ti koji grade povjerenje, njeguju komunikaciju, motiviraju, znaju riješiti sukobe, ali ih i iskoristiti kao priliku za učenje, mogu prepoznati talentirane zaposlenike, inspiriraju ih za njihov osobni razvoj.

Za ovu vrlo izazovnu, veliku i zahtjevnu ulogu od iznimne je važnosti neprekidno učenje i usavršavanje na području kako poslovnih tako i kompetencija vođenja.

Kroz sustavne i kontinuirane edukacije doprinosi se jačanju strateške poslovne inicijative, pomaže u zadržavanju talentiranih zaposlenika, povećava se produktivnost, smanjuju troškovi, zadržava, dijeli i razmjenjuje praktično iskustvo i mudrost dugogodišnjih zaposlenika i dr.

Nazivi tema

  • Razvoj osobnih kompetencija voditelja/menadžera
  • Učinkovito vođenje zaposlenika
  • Donošenje odluka
  • Vođa kao mentor i kao coach

Cijena

Ovisi o trajanju edukacije, broju sudionika, mjestu održavanja i dogovara se individualno s Naručiteljem.

Način izvođenja i trajanje

  • Način izvođenja i trajanje svih edukacija može se individualno dogovarati s Naručiteljem poštujući potrebe posla, mogućnost sudjelovanja, broj sudionika i dr.
  • Trajanje je moguće od nekoliko školskih sati pa do nekoliko dana za jednu temu, ovisno o predznanju, potrebama grupe i dr.
  • Edukacije se mogu kreirati kao individualne, za nekoliko sudionika, za grupu sudionika kao i za cijelu tvrtku.

Više informacija…

Obratite nam se s povjerenjem

Rado ćemo Vam pružiti više informacija ili poslati ponudu.