Gdje je granica razvoja? Nema je. Koji je nivo kompetencija optimalan? Nema trajne definicije. Ono što je sigurno su promjene koje se stalno odvijaju. Kontinuirano obrazovanje omogućava prirodno sudjelovanje u promjenama, bez otpora, u željenom smjeru.

Gđa Spomenka Pantaler Beščec, direktor ljudskih potencijala, Phoenix Farmacija d.d. Zagreb

Zašto nam je važna edukacija? Poslovna edukacija nam je važna jer svako stjecanje novih znanja i vještina zaposlenika doprinosi poslovnoj uspješnosti. U sve konkurentnijem i zahtjevnijem okruženju u kojem se ciljevi postavljaju sve više, a vremena za njihovo ostvarivanje imamo sve manje, svaka dodatna vještina pomaže nam u dobivanju one male prednost kako bi bili (barem malo) bolji od naše konkurencije. Kontinuirano učenje pomaže u stjecanju sigurnosti zaposlenika u svoje vlastite sposobnosti čime mogu brže, učinkovitije i s manje stresa ostvariti pred njih postavljene ciljeve.

Dr. Irena Hampel Hršak, Pharmaswiss

Vrlo uspješno i profesionalno odrađena “in haus” radionica, s mnoštvom konkretnih primjera u praksi, primjenjivih odmah. Osim toga, voditeljica se ističe vrlo ugodnim, simpatičnim, a istovremeno profesionalnim nastupom te iznalazi zadivljujući broj raznoraznih rješenja za različite situacije. Dajem prednost ovakvim radionicama pred klasičnim seminarima jer je pažnja tada usmjerena konkretnim potrebama, problemima, specifičnostima koji se tada uz pomoć coach-a mogu oblikovati, usmjeriti i u konačnici lakše riješiti ili poboljšati. U svakom slučaju jedno vrlo ugodno i pozitivno iskustvo koje otvara oči, a otvara i prostor za ciljane edukacije i poboljšanja.

Gđa Anita Rinkovec, direktor i vlasnik Ria Export Import

Odgovori